Scroll direct naar
Tsja, er komt toch een punt dat ik zoiets niet langer een recept mag noemen, als ie potverdorie maar twee ingrediënten heeft! Dus ik noem deze gewoon een tip, die helemaal vanuit het brein van mijn creatieve veganmoeder kwam. Deze 'tip' was ontzettend populair op m'n Instagram, dus hij mag hier niet ontbreken!
Er is wel vegan kip-kerrie op de markt, maar ik vind die veel te duur voor een veel te klein potje waar je echt één toastje mee kan besmeren. Met deze tip heb je veel meer kip-kerrie voor je geld. Super lekker op de borrelplank of op je brood naar werk!
Wat heb je nodig
- Plantaardige kipstuckjes (die van @devegetarischeslager zijn heel lekker)
- Kerrie hummus. Tip: ik vind de spicy mango van @masmasmaza er ook heel lekker bij. Iets minder kip kerrie-achtig, maar wel een originele, frisse smaak!
Hoe maak je het
- Bak de kipstuckjes gaar in de pan en laat afkoelen.
- Pleur ’t in de hummus en mix. Ja serieus, that’s it.
Enjoy!
Plantbased Dennis op Instagram
Ik ben het meest actief op Instagram! Hier post ik bijna dagelijks wat ik eet, koop, doe, lees of denk. Volg me op @plantbased_dennis!