Scroll direct naar
De Albert Heijn heeft een paar nieuwe vegan verspakketten! Die ging ik natuurlijk meteen even uitproberen voor jullie, want ik weet dat heel veel mensen (ik) houden van lekker makkelijk en snel koken.
Vooral doordeweeks ben ik groot fan van verspakketten. Supermakkelijk en snel na een lange werkdag, je hebt precies wat je nodig hebt (no waste!) en je hoeft echt nergens over na te denken. Alleen de monkey-proof instructies volgen op de verpakking.
Na de Zuid-Afrikaanse boboti en de Indiase pompoen curry vliegen we verder naar China voor de Chinese tjaptjoi. Ik at eigenlijk vrijwel nooit tjaptjoi dus geen idee of de Chinezen net zo beledigd gaan zijn door dit recept voor tjaptjoi als de Surinamers zijn door het Surinaamse roti verspakket, maar ik vond 'm lekker! Hij had van mij wel iets meer pit mogen hebben, dus ik heb 'm uiteindelijk zelf iets pittiger gemaakt met chili en sambal.
Ik deed er tempeh bij, gemarineerd in de allerlekkerste zelfgemaakte tempeh marinade volgens dit recept. Super lekker, maar m.i. geen must voor bij dit gerecht.
Plantbased Dennis op Instagram
Ik ben het meest actief op Instagram! Hier post ik bijna dagelijks wat ik eet, koop, doe, lees of denk. Volg me op @plantbased_dennis!