Scroll direct naar
Deze Rotterdamse vegan-friendly hotspot is er echt eentje met een goed verhaal. Ik ging lekker “thuis uiteten” met een aantal van hun gerechten. Ik ben instant fan!
Lokaal en seizoensgebonden brunch, diner, snacks.
https://theharvest.nl
Proveniersstraat 36a, 3033 CK Rotterdam
Bekijk hier het menu
The Harvest gebruikt zo veel mogelijk seizoensproducten van lokale boeren die ze daar een eerlijke prijs voor betalen. Het voordeel is dat deze verse producten niet alleen lekker, maar ook heel voedzaam zijn. Volgens de filosofie van The Harvest bevat een goed gebalanceerde maaltijd koolhydraten, eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.
Daarnaast is lokaal en seizoensgebonden eten duurzamer. En die focus op duurzaamheid zie je ook terug in de 100% biologisch afbreekbare verpakkingen van The Harvest.
Als voorafje hadden we een broodplankje met brood van Jordy’s Bakery en vegan aioli en pompoenhummus.
Als hoofdgerecht probeerden we twee onwijs kleurrijke en vullende bowls:
- De Vegan Bowl met geroosterde zoete aardappel, pastinaak (favoriet!!), salade met geroosterde wortel en seitansaté.
- De Farmers Bowl met quinoasalade, geroosterde pompoen, boerenkoolsalade en de dikste, lekkerste plakken tempeh.
Als dessert kregen we een frisse citroen-maanzaadcake, die lekker was, maar het echt niet haalde bij de seizoenscrumble met warme appel, rozijnen en amandel-schaafsel. Dit was echt een mini appeltaartje in een bakje!
Plantbased Dennis op Instagram
Ik ben het meest actief op Instagram! Hier post ik bijna dagelijks wat ik eet, koop, doe, lees of denk. Volg me op @plantbased_dennis!